Γκολ, ωραίο θέαμα και φιλική νίκη Πρίνους στο Δενδροχώρι(PICS)

‘Eνα από τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, έγινε στο γήπεδο Δενδροχωρίου, με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο να υποδέχεται τον ΑΟ Πρίνους, σε αγώνα τοπικού χαρακτήρα.

Οι δύο ομάδες με την προετοιμασία τους να βρίσκεται σε εξέλιξη πρόσφεραν ωραίο θέαμα και είχαμε αρκετά τέρματα, αλλά και πολλές φάσεις και είναι δεδομένο ότι έχουν πολλά ακόμη να βελτιώσουν μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία ο ΑΟ Πρίνους με πολύ θετική εμφάνιση επικράτησε με 1-5, δείχνοντας ότι η φετινή ομάδα με τη μεταγραφική ενίσχυση του Καλοκαιριού μπορεί να παίξει σε υψηλά στάνταρ και στο νέο πρωτάθλημα να αφήσει το στίγμα της.

Γενικώς εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά από το νέο τεχνικό Δημήτρη Δεσποτούλη, ενώ και οι προσθήκες δίνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Το Δενδροχώρι είχε και εκείνο καλά διαστήματα στο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι και στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι μία από τις ανταγωνιστικές ομάδες με τη δουλειά που γίνεται σταθερά από τον Κυριάκο Κρεμμυδιώτη τα τελευταία χρόνια να είναι αξιόλογη.

Tα γκολ από πλευράς Πρίνους σημείωσαν οι: Νικλητσιώτης (2), Ζουμής, Μπακάλης και Βλαχόπουλος, ενώ για το Δενδροχώρι σκόραρε ο Γουλούλης.

Οι συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου (Κρεμμυδιώτης): Κατσίκας Φιλίππου Ασπραδάκης Βλάχος Γκουζιώτης Ανδρεου Νουζι Μπουτίνας Γουλούλης Ντούσκος Τσουτσουρελης

Αγωνίστηκαν και οι: Μπίκος Ρούστας Νικολάου Δημητροπουλος Ευθυμιου Λουκιδης Μπαντής

ΑΟ Πρίνους (Δεσποτούλης): Κατσαυδάκης, Δουλαλας, Πατραμανης, Σκαρλεας, Παπαδόπουλος, Δερβης, Σακελαριου, Μπακαλης, Ζουμης, Βλαχόπουλος, Νικλιτσιοτης

Αγωνίστηκαν και οι: Γιανοπουλος, Καμεας, Αντωνακος, Ψύχος και Χαρχαντής

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το φιλικό:

Related posts

Στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου ο ταλαντούχος Θεοφάνης Γεροκώστας-Ευχαριστήριο σε Δήμητρα/Απόλλων

Θα παίξουν για τον αείμνηστο Στέφανο Μυλωνά

Ενισχύει την ομάδα όπου χρειάζεται ο Καγιούλης