Γιαπλές: “Πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο που ξεκίνησα πριν δύο μήνες”

Λίγες ώρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τα Trikala Basket, o προπονητής της ομάδας Θανάσης Γιαπλές προέβη στην παρακάτω δήλωση στο Trikalascore:

“‘Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στα Τρίκαλα το έργο που ξεκίνησα πριν δύο μήνες. Είναι για εμένα ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον και πρόκειται για μία πόλη που αγαπάει το μπάσκετ, οπότε η συμφωνία επετεύχθη εύκολα.

Είναι πολύ νωρίς να οριοθετήσουμε τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν. Θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες μέσα και από τις κινήσεις που θα γίνουν.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποιο πλάνο για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά σίγουρα αυτή θα ξεκινήσει μετά το 15Αύγουστο. Περιμένουμε και ενημέρωση για το πότε θα κλείσει για εργασίες το κλειστό γυμναστήριο της Κατσιμήδου, οπότε αυτό το διάστημα αναγκαστικά θα προετοιμαζόμαστε στο κλειστό της Μπάρας”.

Related posts

Έλα στον αθλητισμό…Έλα στην πάλη… Ένα Ελληνικό άθλημα….. το πιο παλιό στον κόσμο!!!

Δόξα Μασχολουρίου – Διγενής Νεοχωρίου: Ραντεβού πρόκρισης στους Σοφάδες

Μετέωρα – ΑΟ Τρίκαλα: Με έπαθλο το εισιτήριο της πρόκρισης, σε γεμάτες εξέδρες στην Καλαμπάκα