Γιαγιάκος, Βασιλείου βάζουν “πλώρη” για το UEFA B’

Παρόλο του λοκντάουν που έχει επιβληθεί και στον αθλητισμό με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου να είναι κλειστές εδώ και 5 μήνες, η Δήμητρα/Απόλλων δεν σταματάει το έργο της και αξιολογώντας κάθε ευκαιρία, επενδύει στην επιμόρφωση των προπονητών της.

Έτσι αυτό το διάστημα, δύο αξιόλογοι άνθρωποι του προπονητικού τιμ της Ακαδημίας, Πέρις Βασιλείου & Νίκος Γιαγιάκος, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την Α’ φάση της σχολής προπονητών της ΕΠΟ, για την απόκτηση του πτυχίου UEFA B, παρουσία του κ. Χαράλαμπου Ζελενίτσα (Τεχνικού Δ/ντή Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης των σχολών της Ε.Π.Ο.), λαμβάνοντας παράλληλα τα εύσημα από τους εκπαιδευτές τους για την παρουσίαση των εργασιών τους, μιας και λόγω του πρωτοκόλλου που θέτει ο covid 19, τα μαθήματα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.

Οι δύο κόουτς αναμένεται να ολοκληρώσουν και την Β’ φάση μέσα στον Απρίλιο, εμπλουτίζοντας το επιμορφωτικό τους οπλοστάσιο με ένα ακόμη απαραίτητο & δυνατό όπλο.

Pylinews.gr

Related posts

Ο Αλεξίου του Πορταϊκού αστόχησε εσχεμμένα σε πέναλτι, ως ένδειξη Fair Play στο ματς με τον Οικουμένιο(VIDEO)

Aπίθανη ματσάρα και “αγγλική” ισοπαλία για ‘Αγιαξ Ασπροκκλησιάς και Βαλτινό

Μαγική τελετή έναρξης στον 14ο Μύλο των Ξωτικών, με τα drones του Πίτερ Παν και του Αη Βασίλη!