Για δεκαετίες κοντά στο αγώνισμα της πάλης:Ο Nίκος Τσιακάρας μιλάει στο Trikalascore, με αφορμή την έναρξη της σεζόν

Ο Νίκος Τσιακάρας εδώ και δεκαετίες υπηρετεί το αρχαίο άθλημα της πάλης στα Τρίκαλα. ‘Ενας προπονητής που κυριολεκτικά έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αναβάθμιση του αθλήματος και η προσπάθειά του ιδίου και των συνεργατών του στον ΑΠΣ Τρίκαλα, αποδίδει καρπούς και με το παραπάνω, κάτι που φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν ο Νίκος Τσιακάρας παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Τrikalascore.

Δείτε τη εδώ:

Related posts

North Evia Pass 2025»: Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν από σήμερα αιτήσεις μέσω του vouchers.gov.gr – Στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας της Βόρειας Εύβοιας

Προγραμμα και διαιτησίες στο Ερασιτεχνικό

Κώστας Θέμελης: “Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο είναι το ποδόσφαιρο, οφείλω πολλά στη γυναίκα μου”