Γελαδάρης, Παπαναστασίου σε νευραλγικά πόστα στα Trikala Basket

Ένας από τους ανθρώπους που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια το τρικαλινό μπάσκετ είναι ο Παναγιώτης Γελαδάρης. Διετέλεσε πρόεδρος της ιστορικής ενοποίησης του Δαναού και του Σπορτινγκ Τρικάλων σε μια ομάδα με όνομα Α.Σ Τρίκαλα 2000. Κατάφερε σε 6 χρόνια τις ιστορικές για εκείνη την εποχή ανόδους από την Γ εθνική στην Α1 ! Μετά από διάστημα σχεδόν μιας δεκαετίας , επανήλθε στηρίζοντας την προσπάθεια του προέδρου της Trikala Basket , Σκρέτα Κώστα. Η περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας ήταν αποτέλεσμα και της στήριξης του. Έτσι και την φετινή χρονιά , ο Παναγιώτης Γελαδάρης θα είναι ο Επιμελητής της Ανδρικής Ομάδας μας. Παναγιώτη , συνεχίζουμε μαζί !

Ο Αχιλλέας Παπαναστασίου χρόνια τώρα είναι συνοδοιπόρος με τον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα , έχοντας διανύσει μια επταετή πορεία από το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Θεσσαλίας έως την άνοδο στην Elite League.
Η αναμφισβήτητη βοήθειά του στην άνοδο της ομάδας στην Elite League δεν μπορούσε παρά να επιβραβευτεί. Έτσι , ο Αχιλλέας Παπαναστασίου αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Γενικού Διευθυντή της Trikala Basket , έχοντας την ευθύνη για όλα τα αγωνιστικά τμήματα από τις Ακαδημίες της ομάδας έως το ανδρικό τμήμα που αγωνίζεται στην Elite League.
Αχιλλέα , συνεχίζουμε μαζί !

Related posts

Κλειστά ως ένδειξη πένθους τα γραφεία της ΕΠΣ Τρικάλων

Τα συλλυπητήρια της Δήμητρας/Απόλλων για την απώλεια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Trikala Basket: Τα δεδομένα για ανανεώσεις και μεταγραφές