Γ’ Εθνική: “Κουτσουρεμένη” η αυριανή εμβόλιμη στον 3ο όμιλο-Αναβολή στο ‘Υπατο-Πάργα

Mε αρκετές αλλαγές θα διεξαχθεί η εμβόλιμη αγωνιστική στην Γ’ Εθνική την Τετάρτη (8/2).

Δράση έχει η Γ’ Εθνική την Τετάρτη (8/2) καθώς θα διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική, η οποία όμως θα είναι κουτσουρεμένη.

Στον 3ο όμιλο (13η αγωνιστική) θα πραγματοποιθούν τρία ματς καθώς οι αναμετρήσεις ΑΟ Χαλκίδα-Ζάκυνθος, Βύζας Μεγάρων- ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή-Πανελευσινιακός μεταφέρθηκαν για τις 15/2.

Στον 4ο όμιλο (13η αγωνιστική), το ματς Ιάλυσος-ΑΟ Πυλίου Κω ορίστηκε επίσης για τις 15/2, όπως συνέβη και για πέντε αγώνες του 5ου ομίλου (13η): Μοσχάτο-ΑΟ Τυμπακίου, Άγιος Νικόλαος-Κερατσίνι, Αλμυρός Γαζίου-Αγία Παρασκευή, Εθνικός-Γιούχτας και Μαρκό-ΑΟ Πόρου.

Ο λόγος που μετακινήθηκαν τα παραπάνω παιχνίδια έχουν να κάνουν με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια τα οποία δύσκολα θα μπορούν να γίνουν λόγω της κακοκαιρίας.

Παράλληλα, το Πανελευσινιακός-Χαλκίδα που αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, ορίστηκε για την Τετάρτη (8/2). Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί και υπάρχει πιθανότητα να πάει για τις 15/2.

 

Aναβλήθηκε το ‘Υπατο-Απόλλων Πάργας

 

Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του ΑΟ Υπάτου για την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας.

Η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (8/2) αναβλήθηκε οριστικά λόγω ακαταλλήλοτητας του γήπεδου που έχει καλυφθεί από το χιόνι.

Από τη Δευτέρα (6/2) ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος χιόνι, ενώ σήμερα η κατάστασή του ήταν ακόμα χειρότερη. Ο αγώνας θα οριστεί από την ΕΠΟ σε νέα ημερομηνία, πιθανότατα στις 15/2.

Σε ό,τι αφορά το ματς Πανελευσινιακός-Χαλκίδα, η διεξαγωγή του θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.

 

Πηγή: Regista.gr, Mikriliga.gr

Related posts

Στην Elite της Ευρώπης δύο Τρικαλινοί αθλητές στο ΜΜΑ

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον Κυριακάτικο τελικό ανόδου AOT BC-Αλμυρός

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι