Γ’ Εθνική: Ετοιμάζονται ποινές για τα -3 άνευ αγώνα

Η ΕΠΟ δεν θα κάτσει με… σταυρωμένα χέρια μετά τα περιστατικά που υπήρξαν στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, αλλά και σε αναμετρήσεις που αφορούσαν το πρωτάθλημα της φετινής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, από τη νέα περίοδο (2023-24) θα αλλάξει ο κανονισμός και θα προβλέπεται στον ΚΑΠ ομάδα που δεν κατεβαίνει σε αγώνα να έχει αφαίρεση έξι βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024-25).

Έτσι, δεν θα παρατηρηθεί εκ νέου το φαινόμενο όπως φέτος στη Γ’ Εθνική, ομάδες να μην κατεβαίνουν σε αγώνες χάνοντας απλώς με 3-0 τέρματα.

Related posts

Ο Μάνος Κωστάκης της Υπεροχής πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής Futsal League

A.O ΠΥΡΓΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE O TEΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ16 ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Θανάσης Λιούτας: 19,2 εκατ. ευρώ για θέσεις εργασίας στη Θεσσαλία και στον Νομό Τρικάλων – Στήριξη ανέργων και τοπικών κοινωνιών