Fit & Smile Gym: 16 χρόνια ποιοτικής και ολοκληρωμένης εκγύμνασης στα Τρίκαλα(PICS)

Το Fit & Smile είναι ένα γυμναστήριο που λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Οι υπεύθυνοί του Κ. Αλέξης και Γ. Χατζής, φροντίζουν ώστε τα μέλη του Fit & Smile να απολαμβάνουν καθημερινά ολοκληρωμένα προγράμματα εκγύμνασης, προκειμένου και το σώμα των ονείρων τους να αποκτήσουν, αλλά και παράλληλα θα βρουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση.

Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα όργανα. Διάδρομοι, ποδήλατα, μπάρες, αλτηράκια και κάθε τι άλλο που απαιτείται για να γυμναστεί κανείς μεθοδικά.

Παράλληλα λειτουργούν μηχανήματα matrix, γεγονός που ανεβάζει την ποιότητα του γυμναστηρίου..

Στόχος των υπευθύνων του γυμναστηρίου η διά βίου άσκηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι προπονητές δημιουργούν το απαραίτητο εξατομικευμένο πρόγραμμα για τον κάθε αθλούμενο.

Το περιβάλλον του Fit & Smile είναι το ιδανικό για γυμναστική, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλεως επί της οδού Καραισκάκη 30, οπότε κάλλιστα μπορεί κάποιος να μεταβεί σε αυτό είτε πεζός, είτε με το ποδήλατό του.

Συνολικά στο Fit & Smile μπορεί κανείς να γυμναστεί με τις παρακάτω μεθόδους: TRX, Cross training, Pilates, Dance Aerobic, Ορθοσωμική και προγράμματα αποκατάστασης.

Ακόμη στο γυμναστήριο υπάρχουν και προγράμματα Personal training αλλά και mini group personal.

Επωφεληθείτε μιας εκ των προσφορών που είναι σε ισχύ για ένα πιο οικονομικό πρόγραμμα και βάλτε άμεσα τη γυμναστική στη ζωή σας μέσω του Fit & Smile.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2431022505.

 

Related posts

Φιλική νίκη με καλή εμφάνιση για τον ΑΟ Τρίκαλα Basket στη Λαμία

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Α’ Ερασιτεχνική

To Kick Boxing κερδίζει τη νεολαία των Τρικάλων, με τη συμβολή του προπονητή Φώτη Γεωργόπουλου(PICS)