Φιλική νίκη του Καστρακίου επί του Αγίου Οικουμενίου

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Καστρακίου η τοπική ομάδα νίκησε με 2-0 τον Άγιο Οικουμένιο ύστερα από ένα ενδιαφέρον ματς.

Η ομάδα του Καστρακίου με αρκετά νέα πρόσωπα προσπάθησε αρκετά, σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη του αντιπάλους της και δίκαια πήρε τη νίκη.

Ο Άγιος Οικουμένιος από την πλευρά του έδειξε επίσης αρκετά καλά στοιχεία, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα καθώς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τα καλά διαστήματα που είχε.

Στο 24′ ο Γρηγορίου βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε ψηλά κι άστοχα, στο 33′ ο Θεοδώρου από πάσα του Γρηγορίου ήταν αφύλαχτος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Το 1-0 έγινε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53′ όταν ο Μπλούτσος έκανε το γέμισμα και ο Μπαούτης με προβολής πέτυχε το 1-0.

Στο 62′ μακρινό σουτ του Μπλούτσου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 63′ ο Ευσταθίου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Υφαντή, αλλά ο τελευταίος απόκρουσε σωτήρια.

Τέλος το 2-0 σημειώθηκε στο 78′ όταν ο νεαρός Παπαχρήστος πέρασε έξυπνα την μπάλα για τον Γρηγορίου κι αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Την συνάντηση διαιτήτευσε με επιτυχία ο Βαγγέλης Κοντίνος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Υφαντής, Γιάννης, Γρηγορίου, Μυλωνάς (63′ Θωμαΐδης), Μπαλογιάννης (70′ Σόνι), Κρίτσας (56′ Παπαχρήστος), Σιαμουρέλης (65′ Χουτέας), Μπαούτης (65′ Ράπας), Πούλιος, Θεοδώρου (56′ Πλακιάς), Σόνι (41′ Μπλούτσος).

ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ: Φώτος, Λούγγος, Ζολώτας, Μυλωνάς, Ντούτσιας, Κοθράς, Αναγνώστου, Μπαούσης, Κωσταρέλος, Σακελλαρίου, Ευσταθίου.

Έπαιξαν και οι: Μπλάνας, Μπακάλης, Κιάλιας, Μπακογιάννης, Καραμέτας.

Sportskalampaka.gr

Related posts

ΑΕ Κρύας Βρύσης: Οι ανανεώσεις και μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Πήρε τον ταλαντούχο Χατζηδημητρίου ο ΑΣ Μετέωρα

Δείπνο ενότητας στον Κεραυνό Ροπωτού(PICS)