Φιλική ισοπαλία για Δήμητρα/Απόλλων και Καστράκι

Σε φιλική συνάντηση που έγινε στο γήπεδο της Μπαλκούρας στα Τρίκαλα το Καστράκι με την Δήμητρα/Απόλλωνα έφεραν ισοπαλία 1-1 ύστερ από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό κι από τις δύο ομάδες, αλλά πολλές φάσεις δεν είχε με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και συστήματα και να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους.

Η Δήμητρα/Απόλλων είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να την μεταφράσει σε φάσεις πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το Καστράκι με έξυπνη τακτική κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του και στο τέλος είχε τις πιο καθαρές φάσεις για να σκοράρει και δεύτερη φορά.

Το σκορ άνοιξε ο Σκέμπι που μπήκε από πλάγια και με διαγώνιο σουτ και παρά την προσπάθεια του Μπόμπολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29′ από καλή θέση ο Καλαμαράς σούταρε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Γρηγορίου στο 46′ ξέφυγε από πλάγια, αλλά το διαγώνιο σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ (ίσως να βρήκε κι ελάχιστο το απέναντι δοκάρι).

Ίδια προσπάθεια στο 60′ από τον Γρηγορίου και πάλι η μπάλα αυτή τη φορά κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1.

Στο 74′ ο Πλακιάς δοκίμασε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτήτευσε με επιτυχία τον αγώνα ο Σοφοκλής Βουλόγκας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΔΗΜΗΤΡΑ/ΑΠ.: Καρατζάς, Τρικάλης, Μαλακασιώτης, Γαντζούλας, Λάιος, Ρόμπος, Ανδρέου, Παπαθανασίου, Σκέμπι, Στεργίου, Καλαμαράς.

Έπαιξαν και οι: Βασιλείου, Γιώτας, Μαυρογιάννης, Μπίλο, Λάππας, Ζήσης, Ρουμπιές, Τριανταφύλλου.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Μπόμπολας (45′ Υφαντής), Πούλιος, Σιαμουρέλης, Κορσάρι (64′ Πλακιάς), Γιάννης, Γρηγορίου, Μυλωνάς (15′ λόγω τρ. Παπαχρήστος), Μπαλογιάννης, Θεοδώρου (75′ Κορσάρι), Κρίτσας (56′ Ράπας), Σόνι.

Sportskalampaka.gr

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου