‘Eτσι θα βαδίσει τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική ο ΑΟ Τρίκαλα

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει κάτι επίσημο από πλευράς Ερασιτέχνη, όσον αφορά την επόμενη ημέρα στον ΑΟ Τρίκαλα, ωστόσο, όλα δέιχνουν ότι οι τελικές αποφάσεις έχουν παρθεί και παράλληλα έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι διοικούντες τις προηγούμενες ημέρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή Γιώργο Λουλέ, που είναι εδώ και χρόνια ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας των Τρικάλων, έχοντας παράλληλα σημαντικό ρόλο και στα τμήματα υποδομής των κυανέρυθρων.

Από το Λουλέ ζητήθηκε να καταρτίσει ένα πλάνο για το πως ο ίδιος θα έχτιζε την ομάδα με ένα σφιχτό μπάτζετ.

Από τον προπονητή παρουσιάστηκε το πλάνο αυτό που αναφέρει την παρουσία εξ’ ολοκλήρου γηγενών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, όπου θα γίνουν 4-5 ποιοτικές προσθήκες και παράλληλα θα αγωνιστούν αρκετά νεαρά παιδιά.

Εννοείται ότι δεν τέθηκε κανένας στόχος παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία που είναι και ο ρεαλιστικός σκοπός με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Μία σημαντική λεπτομέρεια πάντως, έχει να κάνει με το ότι ο Γιώργος Λουλές, ναι μεν κατέθεσε στη διοίκηση το συγκεκριμένο πλάνο, ωστόσο, δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι ο ίδιος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας σε τεχνικό επίπεδο.

‘Οπως τόνισε στη διοίκηση θα συζητήσει με τον άμεσο συνεργάτη του Αχιλλέα Σαρακατσιάνο τα νέα δεδομένα και παράλληλα θα δει κατά πόσο βγαίνουν οι ώρες και με τη γυναικεία ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής που αποτελούν βασική προτεραιότητα για τους δύο προπονητές.

‘Οπως και να έχει μέχρι την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, ενώ η διοικηση θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να δηλώσει και την ομάδα στη Γ’ Εθνική, καθώς η προθεσμία λήγει στις 10 Ιουλίου.

Related posts

Και στη Φιλιππούπολη λόγω Ολυμπιακού Βόλου ο Χρήστος Σακελλαρίου

Μανιάτης – Φαμίσης μαζί στους αγώνες

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ