‘Ετοιμος να υπηρετήσει τη διαιτησία από άλλο πόστο ο Βαγγέλης Γρατσάνης

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης πριν λίγους μήνες είχε το σθένος να αντιταχτεί στις μεθόδους του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όσον αφορά τον παραγκωνισμό των Ελλήνων διαιτητών και να θέσει εαυτόν εκτός πινάκων της Σούπερλιγκ1.

Ουσιαστικά, αυτή ήταν και η τελευταία πράξη του Γρατσάνη ως ενεργός διαιτητής σε ένα κομμάτι που υπηρετεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς οι συνθήκες δεν ευνοούν ως προς την επιστροφή του, δεδομένου ότι ο Κλάτενμπεργκ όπως φαίνεται θα παραμείνει στο πόστο του αρχιδιαιτητή και προφανώς θα εξακολουθήσει να μη δίνει…γήπεδο στους ‘Ελληνες ρέφερι.

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Γρατσάνης θα απομακρυνθεί από το κομμάτι της διαιτησίας, το οποίο αποτελεί μέρος της ζωής του.

Αντίθετα, ειναι πολύ πιθανό στο προσεχές μέλλον να τον δούμε σε άλλο πόστο, κάτι που δεν κρύβει και ο ίδιος ότι επιθυμεί.

Άλλωστε η μεγάλη εμπειρία και οι υψηλές διασυνδέσεις που έχει αποκτήσει, θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει εξίσου καλά σε όποιο πόστο και αν βρεθεί διαιτητικά τα επόμενα χρόνια.

Πιθανώς νεότερα να έχουμε σύντομα…

Related posts

Επίσκεψη Παπαστεργίου στο Γενικό Λύκειο Πύλης

Δήμητρα/Απόλλων: Σε ηγετική φυσιογνωμία της άμυνας του ΝΠΣ Βόλου εξελίσσεται ο Σατρατζέμης!

AO Tρίκαλα-Βέροια: Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων που θύμισε τις ένδοξες εποχές του παρελθόντος(PICS)