‘Ετοιμος για τον “τελικό των τελικών” ο Α.Ο Τρίκαλα(PICS)

Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ο Α.Ο Τρίκαλα.

Πρόκειται για ένα ματς που έχει χαρακτηριστεί και όχι αδίκως ως ο “τελικός των τελικών” με τους κυανέρυθρους να αναζητούν το τρίποντο της νίκης για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό στη σημερινή προπόνηση με τους παίκτες του Α.Ο Τρίκαλα ευδιάθετους και αποφασισμένους να δώσουν το 100% για τη νίκη.

Ο Βασίλης Καλογιάννης από την πλευρά του έδωσε τις τελευταίες κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του, όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλο.

Το παρόν στην εκγύμναση της Παρασκευής έδωσε και ο Αστέριος Γιακουμής, ο οποίος ως γνωστόν είναι τραυματίας και βρέθηκε στο στάδιο για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Δείτε εικόνες από τη σημερινή προπόνηση:

Related posts

Μεγάλη επιτυχία στην κοπή πίτας του Arena Gym – Γέμισαν “τ’ αηδόνια” και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας(PICS)

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE O ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ

Μουφ: “Είμαστε ένα βήμα μακριά από την άνοδο, η ομάδα αυτή χτίστηκε για πρωταθλητισμό”(VIDEO)