Ετοιμάζει δυνατό μπάσιμο για τον ΑΟ Τρίκαλα ο Μαντζανάς

Την ώρα που η αγωνία κορυφώνεται για την επόμενη ημέρα στον ΑΟ Τρίκαλα και το τι θα συμβεί στη σημερινή επαναληπτική γενική συνέλευση της ομάδας, ο ένας εκ των ενδιαφερομένων Παναγιώτης Μαντζανάς ετοιμάζει τις κινήσεις του, για να πάρει τους κυανέρυθρους.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αυτό στο Trikalascore, τονίζοντας ότι από την ώρα που η απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη να αποχωρήσει είναι αμετάκλητη ο ίδιος δηλώνει παρών και ήδη έχει κάνει άνοιγμα σε κάποιους επώνυμους στον ποδοσφαιρικό χώρο Τρικαλινούς που εμφανίζονται πρόθυμοι να στηρίξουν την προσπάθειά του.

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα ο Μαντζανάς θα έχει συνάντηση με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, όπου θα τους αναλύσει το πλάνο του, που εννοείται ότι θα αναφέρει ότι η ομάδα να κατέλθει κανονικά στη Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό.

Ο Μαντζανάς θα επιδιώξει συναντήσεις και με άλλους ανθρώπους που βρίσκονται διαχρονικά δίπλα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο ίδιος θα προσπαθήσει η ομάδα να περάσει στα χέρια του είτε μέσω κάποιας διοικούσας επιτροπής είτε μέσω του πρωτοδικείου, καθώς δεν προτίθεται να συναντήσει την απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για ευνόητους λόγους, που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο πέρυσι σταμάτησε η μεταξύ τους συνεργασία.

Related posts

Ο ΑΟΤ BC συλλυπείται για το χαμό του Γιάννη Τίκου

Μαρίνα Κοντοτόλη: Σε εγκατάλειψη το πανεπιστημιακό δάσος Περτουλίου και τα γύρω χωριά. Κίνδυνος δασικών πυρκαγιών κι αλυσιδωτών προβλημάτων από την έλλειψη προστασίας.

Trikala Basket: Τα συλλυπητήρια για το χαμό του Γιάννη Τίκου