‘Ερχεται Τρίκαλα ο Καγιούλης και δρομολογεί εξελίξεις

Την έλευση του Νίκου Καγιούλη περιμένουν στον ΑΟ Τρίκαλα, καθώς ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων αναμένεται να αποφανθεί σε μία σειρά από ζητήματα, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ, επί παντός επί στητού.

Μεταξύ άλλων, ο Καγιούλης θα ανακοινώσει στους συνεργάτες του τι μέλλει γενέσθαι στα μεταγραφικά και αν θα υπάρξει κάποια ακόμη κίνηση ή το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει.

Παράλληλα, γράψαμε και χθες ότι η θέση του Νίκου Μανούρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει ισχυροποιηθεί έπειτα από το διπλό στη Βόνιτσα, ωστόσο ο Καγιούλης και εδώ θα έχει τον τελευταίο λόγο, αποφασίζοντας από κοινού με τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν στην ομάδα.

Επίσης, όπως έχει αναφερθεί εδώ και μέρες ο ομογενής επιχειρηματίας θα μιλήσει για πρώτη φορά και για τα αίτια του διαζυγίου με το Μάικ Σνούι που ως γνωστόν αποτέλεσε δική του, προσωπική του επιλογή.

Ο Νίκος Καγιούλης θα παραμείνει για κάποιες μέρες στα Τρίκαλα, ενώ αναμένεται να παρακολουθήσει και το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι των κυανέρυθρων απέναντι στο Θεσπρωτό για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Related posts

ΑΣ Μετέωρα:Τριπλή ενίσχυση λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ 2024-2025!!!

ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: Η διαπαιδαγώγηση μέσω του αθλητισμού σε περιθωριακό ρόλο