‘Ερχεται για νίκη στα Τρίκαλα η ΑΣΑ

Θεσσαλικό ντέρμπι έχει μπροστά της η ΑΣΑ, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (13/3, 14.45) θα αντιμετωπίσει στα γειτονικά Τρίκαλα τον τοπικό ΑΟΤ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 (Βορράς).

Με φόρα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες η Καρδιτσιώτικη ομάδα έχοντας και άριστη ψυχολογία θα τα δώσει όλα για το διπλό που θα τη διατηρήσει “ζωντανή” στην μάχη της πρωτιάς.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη υπερτερεί σε βάθος και ποιότητα του αντιπάλου της κάτι που θα προσπαθήσει να εκμετελλευτεί για να φτάσει στο τρίποντο.

Η ενημέρωση της ΑΣΑ:

“Πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Τρίκαλα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague 2 Betsson είναι η ομάδα μας.

Μετά τη νίκη στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ Β΄, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το σερί της και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το ματς της Πέμπτης και να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την ιδιαίτερα απαιτητική αυριανή αναμέτρηση.

Υπενθυμίζουμε πως έχει απαγορευθεί η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων στο παιχνίδι μετά από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορισθεί.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ.Τσιμεντερίδης του συνδέσμου Κοζάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Πράχαλη και Μπαλιάκα του ίδιου συνδέσμου”.

Karditsasport.gr

Related posts

Αναλαμβάνει τον Αιολικό ο Θωμάς Γράφας

Παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα ο Καλτσάς

O Σαμολαδάς τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας