‘Ερχεται Crash Test στη Λευκάδα

Μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και την ανέλπιστη ισοπαλία που παραχώρησαν οι κυανέρυθροι στην ομάδα της Πιερίας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Κυριακή ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι για τον ΑΟ Τρίκαλα,  στη Λευκάδα, απέναντι στον Τηλυκράτη.

Πρόκειται για ένα Crash test για το συγκρότημα του Νίκου Μανούρα, που για πρώτη φορά θα αναμετρηθεί με μία ομάδα που πραγματικά έχει φέτος υψηλούς στόχους και μάλιστα εκτός έδρας.

Τα Τρίκαλα, έχουν αφήσει πίσω το άτυχο ματς με τον Αιγινιακό και βλέπουν ήδη τον Τηλυκράτη, με την προετοιμασία να επικεντρώνεται στον επερχόμενο αντίπαλο.

Η ομάδα της Λευκάδας είναι αρκετά φορμαρισμένη και προέρχεται από ευρεία εκτός έδρας νίκη με 1-4 επί του Ερμή Αμυνταίου, ενώ γενικώς έχει φέρει καλά αποτελέσματα, με ισοπαλία 1-1 στην ‘Αρτα απέναντι στην Αναγέννηση και έχασε δύσκολα στην Κατερίνη με 1-0 από τον Πιερικό, που είναι εκ των φαβορί για άνοδο.

Τα Τρίκαλα θα πάνε στη Λευκάδα να κάνουν το παιχνίδι τους και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Τηλυκράτη, που αναμένεται μάλιστα να παίξει και σε γεμάτο γήπεδο, καθώς υπάρχει κινητοποίηση στον κόσμο για το παιχνίδι αυτό.

Related posts

Ευχαριστήριο της Θύελλας Μεγαλοχωρίου σε “Τρικαλινή Ζύμη”

Καλαμπάκα: Μια γιορτή χωρίς προηγούμενο! – 15.000 επισκέπτες, 50 Chef, 20.000 μερίδες φαγητών

Mετατίθενται οι αγώνες της Α’ φάσης κυπέλλου ΕΠΣΤ