Επιστροφή στο “Λαδοφάναρο” για τον κόουτς Βόβορα

Στα μέρη μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες των Αποκριών, ο γνωστός προπονητής Γιώργος Βόβορας, που ως γνωστόν είναι και γαμπρός στα Τρίκαλα.

Ο κόουτς Βόβορας, βρέθηκε χθες βράδυ στο γνωστό ταβερνείο το Λαδοφάναρο στα παλιά Μανάβικα, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και επισκέπτεται πάντα όποτε βρίσκεται στην πόλη μας.

Εννοείται ότι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναικού, είχε μία μπασκετική κουβέντα για αρκετή ώρα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και καλό του φίλο, Αντώνη Πλιάτσικα.

Η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από τα τοπικά μπασκετικά δρώμενα, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κόουτς εμπιστεύτηκε στον Αντώνη και το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας, κάτι που πιθανώς θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Related posts

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ PORTIOLI- ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: “ΠΑΙΖΕΙ” ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ TRIKALASCORE ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΤ

ΑΕ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ-ΑΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ ΤRIKALASCORE ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

Mε ενισχύσεις στο ματς της χρονιάς με τη Λαμία