Επιστροφή Κατσαντώνη και μεταγραφή Τσιώλη στον ΠΟ Φήκης

Επιστροφή του Χρήστου Κατσαντώνη είχαμε στον ΠΟ Φήκης, μία εξέλιξη για την οποία πληροφορηθήκατε από χθες από το Trikalascore, ενώ παράλληλα αποκτήθηκε και ο Τσιώλης από την ομάδα του Φωστήρα.

‘Ετσι οι κόκκινοι ισχυροποιούν περαιτέρω το ρόστερ τους, ενόψει της συνέχειας.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Π.Ο.Φήκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κατσαντώνη. Επιστρέφει στην ομάδα μας ο δυναμικός αμυντικός, ένας ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται συστάσεις που τον ξέρουμε και μας ξέρει καλά, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την πορεία της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες. Καλώς ήρθες Χρήστο!

Ο Π.Ο.Φήκης ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Τσιώλη. Άλλος ένας Τρικαλινός ποδοσφαιριστής έρχεται στην οικογένεια της Φήκης. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλούσια εμπειρία από επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, Νίκη Βόλου, Πιερικό, κλπ. Αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια στον Φωστήρα. Είναι επίσης μέλος της Εθνικής Ενόπλων. Του ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Καλώς ήρθες Αποστόλη.

Related posts

Mε “ιερά τέρατα” της προπονητικής στο EuroLeague Head Coaches Board ο Παναγιώτης Γεωργούλας

Σακκάς: “Ως Δήμος έχουμε στείλει εμπεριστατωμένη μελέτη για το γήπεδο, δυστυχώς δε βάζουμε εμείς τα χρήματα”

Η Λυγαριά στο επίκεντρο για το μεγάλο χορό του Απόλλωνα, την άλλη Παρασκευή