Επίσκεψη του 5ου ΓΕΛ στην “Αγροαναπτυξιακή”

Με χαρά χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες του γνωστού καταστήματος “Αγροαναπτυξιακή” υποδέχτηκαν στο μαγαζί μαθητές της τρίτης Λυκείου του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων.

Η επίσκεψη των μαθητών είχε να κάνει με το μάθημα της φυτικής παραγωγής και είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τους καθ’ ύλην αρμόδιους για το συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς ως γνωστόν η Αγροαναπτυξιακή είναι το κορυφαίο κατάστημα στην περιοχή μας, με γεωργικά εφόδια, σπόρους, λιπάσματα κλπ.

Τα παιδιά εξέφρασαν τις απορίες τους για την παραγωγή φυτικού υλικού και γεωργικών προιόντων, παίρνοντας τις κατάλληλες απαντήσεις.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του ο Γρηγόρης Μοράκης εκ των ιδιοκτητών της Αγροαναπτυξιακής, τόνισε ότι τους τιμά ιδιαίτερα η μεταλαμπάδευση γνώσεων στα παιδιά των Τρικάλων.

Related posts

ΑΣ Μετέωρα: Κοιτάζουν τις εξελίξεις στο Νεοχώρι και περιμένουν

Στις 2 Ιουνίου οι αποφάσεις για τη νέα Γ’ Εθνική – Το πλάνο για 10 ομίλους και η πιθανή σέντρα

Αύριο το πρώτο κρίσιμο συμβούλιο του Διγενή Νεοχωρίου