Επίσκεψη σε Μιχαλάκη από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της Δήμητρας/Απόλλων

Το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε η Διοίκηση και ο προπονητής του ΑΟ Δήμητρας Απόλλων προκειμένου να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων όσο και τον ίδιο για την στήριξη στην ομάδα και να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την καλύτερη επίλυση τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του δήλωσε : « Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ο αθλητισμός αποτελεί ελπίδα για το μέλλον και είναι η καλύτερη ενασχόληση για τους νέους ανθρώπους. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι σαν Περιφερειακή Ενότητα και πάντα σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό θα στηρίζουμε και θα είμαστε αρωγοί όπου μπορούμε σε κάθε προσπάθεια της ομάδας ώστε ο αθλητισμός να παραμείνει ζωντανός μέσα από τα γήπεδα»

Related posts

Δύο γνωστοί Τρικαλινοί μπασκετικοί υπερήφανοι για την εξέλιξη των παιδιών τους

AO Τρίκαλα: Αυτοί φεύγουν, εκείνοι έρχονται…

Έτος επιτάχυνσης των ψηφιακών μεταρρυθμίσεων – Άρθρο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης Δημήτρη Παπαστεργίου