Επίλεκτοι Σκιάθου και Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ πρόσφεραν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα(PICS)

‘Eνα ωραίο φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Σκιάθου “Γ. Σαρρής”.

Αναμετρήθηκε μία ομάδα επιλέκτων του νησιού της Σκιάθου με την ονομασία Seabirds με μία ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο νησί.

Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά παρατάχτηκε με αρκετές μεγάλες δόξες του παρελθόντος, ανθρώπους που και σήμερα αξίζουν το σεβασμό.

Πρωτεργάτης όσον αφορά τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα ήταν ο γνωστός Οιχαλιώτης επιχειρηματίας Κώστας Οικονόμου, που εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένειά του δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη Σκιάθο, όντας παράλληλα γνωστός για τα φιλοπαοκτσήδικα αισθήματά του.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, κάτι που αποτέλεσε μεγάλη τιμή για εκείνον, ενώ σκόραρε κιόλας για το Δικέφαλο του Βορρά από την άσπρη βούλα.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον εξαιρετικό πλαστικό χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Σκιάθου, προσφέροντας όμορφο θέαμα σε όσους θεατές παρακολούθησαν το φιλικό, σε ένα γενικώς πανέμορφο γήπεδο με θέα τη θάλασσα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-6 αν και το σκορ είναι το τελευταίο που μετράει, καθώς προέχει το ότι οι παρόντες στο φιλικό απόλαυσαν το ματς προσφέροντας όμορφο θέαμα.

Για τον ΠΑΟΚ δύο τέρματα σημείωσε ο Θεοδωρίδης, ενώ σκόραραν ακόμη ο Κωνσταντινίδης, ο Πολέκοφ, ο Οικονόμου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Το τέρμα της Σκιαθίτικης ομάδας σημείωσε ο Ντάμτιος

Για τους επίλεκτους Σκιάθου ο προπονητής ‘Οβερμπακ που εκτέλεσε και χρέη διαιτητή χρησιμοποίησε τους: Ξυλοπόδαρο, Μαστοράκη, Μπρόσκοβιτς, Πασχάλη, Ντάμτιο, Ορφανίδης, Κιουλάφη, Πασχάλη, Βογιατζή, Σιαφογάκη, Ντερβίσι, Σανίδα, Οικονόμου, Μίκο και Τάσο

Για τους Παλαιμάχους του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Κουρτσελίδης, Πολέκοφ, Βουτσιάς, Νάκας, Λαγωνίδης, Θεοδωρίδης, Κωνσταντινίδης, Νάστος, Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης , Τανταλίδης, Οικονόμου.

Στο παιχνίδι βρέθηκαν και οι Γκιτσιούδης, Τσουρέλας

Related posts

Mαύρα τα κράνα και το απευκταίο όλο και πιο κοντά…

ΑΟ Τρίκαλα: Συστάθηκε 5μελής επιτροπή-Το πρόκριμα σε Καγιούλη

Γ’ Εθνική: υποχρεωτικά δύο παίκτες κάτω των 21 στην αρχική ενδεκάδα