‘Επιασε τον Τηλυκράτη στην κορυφή το ‘Υπατο, στο -3 ο Πανελευσινιακός

Ο ΑΟ Υπάτου νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Απόλλωνα Πάργας στο γήπεδο της Θήβας, στον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Εύβοιας έφτασε τους 31 βαθμούς και έπιασε στην πρώτη θέση τον Τηλυκράτη. Από την άλλη, ο σύλλογος της Πάργας έμεινε στους 17 βαθμούς.

Σκόρερ: 28’ Πολύζος, 45′ Σπηλιώτης – 8’ Σιδέρης.

Συνθέσεις:

ΑΟ Υπάτου: Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Σπηλιώτης (72′ Αλμπάνης), Πολύζος, Βρέτο (89΄ Σαντζάκου), Παπούλης, Αδαμάκης (71′ Ποτουρίδης), Σταγάκης, Δρούγκας.

Απόλλων Πάργας: Πατσιούρας, Πάκος, Διαμαντής, Κουλούρης, Βασιλείου, Ντατίδης, Γεωργάκης, Δοκός, Εμβραϊζόγλου, Τσιαφίτσας, Σιδέρης.

Ο Πανελευσινιακός έκαμψε την αντίσταση του ΑΟ Χαλκίς με σκορ 5-1, στο γήπεδο της Ελευσίνας, στον εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι νικητές μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή που βρίσκονται ο Τηλυκράτης και ο ΑΟ Υπάτου στους μείον τρεις βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους χατ-τρικ έκανε Μίσκος (20’, 25’, 43’) και από ένα γκολ πέτυχαν οι Πορφυρόπουλος (62’) και Γεμιστός (79’). Η ομάδα της Εύβοιας μείωσε προσωρινά με το Μαγγίνα (73’).

Liganews.gr

Related posts

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Α’ Ερασιτεχνική

Δυνάμωσε και άλλο με Παναγιώτη Αλεξίου ο ΑΟ Βαλτινού

Ο ΠΟΠ Παλαιομονάστηρου ευχαριστεί τον Αθανασόπουλο για την προσφορά του