Επανεκλογή Βασίλη Γιαγιάκου στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στοχεύει σε ενίσχυση της τουριστικής ροής των Κινέζων επισκεπτών στα Μετέωρα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης επανεξελέγη στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας.

Σκοπός της νέας διοίκησης είναι να καταβληθούν περαιτέρω προσπάθειες για τη διεύρυνση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην αγορά της Κίνας και τη διαμόρφωση ελκυστικού περιβάλλοντος για προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας.

Ειδικότερα για την περιοχή μας και αξιοποιώντας το γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί για τους Κινέζους έναν από τους πλέον ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς κυρίως λόγω της μακραίωνης ιστορίας της, ο Βασίλης Γιαγιάκος στοχεύει σε ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα προς τα Μετέωρα.

Related posts

Αγγιξε τους 1.000.000 επισκέπτες ο 14ος μαγικός Μύλος των Ξωτικών – Εντυπωσιακή τελετή λήξης(PICS)

Μαρίνα Κοντοτόλη: Εορτασμός των Θεοφανείων και ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα Τρίκαλα.

Έτος επιτάχυνσης των ψηφιακών μεταρρυθμίσεων – Άρθρο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης Δημήτρη Παπαστεργίου