“‘Εντυσαν” τον Μπακασέτα στα πράσινα οι Τούρκοι

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Ιλχάν Ταχσίν στην αθλητική εκπομπή του Α Spor, «ο Μπακασέτας μπορεί να είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο«».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό που θα δώσει και κάποιο αντίτιμο στην Τράμπζονσπορ, προκειμένου ο «Μπάκα» να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Την ίδια στιγμή είναι χαρακτηριστικό πως η Sabah στο Twitter έσπευσε να ντύσει τον Μπακασέτα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Μπακασέτας θέλει να αποχωρήσει, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος και δεν έχει καλές σχέσεις, πλέον, ούτε τον Αμπντουλάχ Αβτζί. Μάλιστα, το tweet ανέφερε: «Βέβαιη θεωρείται η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό».
Sdna.gr

Related posts

Στα Τρίκαλα ο Καγιούλης, είδε την τελευταία προπόνηση πριν το ματς με Λευκίμμη

Συλλυπητήρια του ΑΟ Τρίκαλα σε Καλιτζάκη για το θάνατο του πατέρα του

Καρέ καρέ οι απονομές της ΕΠΣ Τρικάλων στον Ηρακλή Ζάρκου