Εντυπωσιακοί οι Pretorians του Harlem Fight Gym(PICS)

Mε 20 μετάλλια γύρισαν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Grappling Gi No Gi , που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστηριο Ανθέων στη Λαμία οι αθλητές του Θανάση Μήτσιου, που εντυπωσίασαν με την απόδοσή  και τις ικανότητές τους .

Συγκεκριμένα ο Φρέντι Ντερμoύσι κατέκτησε το χρυσό μετάλλια και στα δύο στυλ στα 71 κιλά , ο Αποστόλης Σταμούλης το Χρυσό και αργυρό στα 66 κιλά.

Ο Γιώργος Καλογεράκης το χρυσό και το αργυρό στα 92 κιλά,  ο Θανάσης Μπάρδας το χρυσό και το αργυρό στα 59 κιλά . Ο Σάββας Γεωργιάδης το χρυσό στα 100 κιλά, ο Φίλιππος Κωστόπουλος το χρυσό και αργυρό στα 38 κιλά , ο Δήμος Τζιουβάρας το χρυσό στα 50 κιλά , ο Θεοφάνης Κουγιάννος το χρυσό στα 38  κιλά, η ‘Αννα Λαμπρογιώργου το χρυσό στα 73 κιλά.

Ο Παναγιώτης Στεργιόπουλος το αργυρό και στις δύο κατηγορίες , η Μιχαέλα Καρακίτσιου το αργυρό στα 73 κιλά , ο Δημήτρης Πατσιάς το χάλκινο στα 100 κιλά , ο Στέργιος Καράσης το χάλκινο στα 66 κιλά, η Στυλιανή Καρακίτσιου το χάλκινο στα 57 κιλά .

Επίσης ο Στέλιος Λυμπούρης την 4η θέση στα 84 κιλά.

Ο Στέφανος Ξάρας την 4η θέση στα 77 κιλά, ο Αλέξανδρος Γκέργκη την 4η θέση στα 59 κιλά.

Η ομάδα και το προπονητικό τιμ συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία και τις διακρίσεις και όσους βοήθησαν να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.

 

Related posts

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Μαθαίνουμε, Διασκεδάζουμε, Δημιουργούμε

Αποκόμισε τεράστιες εμπειρίες στο Πανευρωπαϊκό ΜΜΑ ο Φρέντι Ντερμούσι

Ο Σωτήρης Πέτσας πρώτος σε ορισμούς στη Γ’ Εθνική και πάει στο Final4 της Σούπερλιγκ Νέων!