Ενισχύει την ομάδα όπου χρειάζεται ο Καγιούλης

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Τρίκαλα Νίκος Καγιούλης, από τη Γερμανία όπου βρίσκεται και έχοντας παρακολουθήσει τη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναργειακό, έχει ανάψει στους συνεργάτες του πράσινο φως, ως προς την ενίσχυση των κυανέρυθρων, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη να γίνει αυτό.

Μάλιστα, σε επικοινωνία Καγιούλη με τους υπόλοιπους που κινούν τα νήματα στον ΑΟ Τρίκαλα, τονίστηκε ότι θα αναζητηθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές , τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη αγορά ,  καθώς είναι εμφανές ότι η ομάδα μόνο με ενίσχυση θα μπορέσει να μπει δυνατά στη μάχη του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που έχει κλείσει είναι ο Καρατάσιος, αλλά θα γίνει προσπάθεια μέσα στην εβδομάδα να βρεθούν και οι υπόλοιποι, ώστε η ομάδα να πάει ενισχυμένη στη Βόνιτσα την άλλη Κυριακή.

Στο δημοτικό στάδιο βρέθηκε χθες και ο Ευθύμης Σολομωνίδης, που έχει επίσης δυνατό ρόλο στα πράγματα του ΑΟ Τρίκαλα τη φετινή σεζόν και έβγαλε και εκείνος τα συμπεράσματά του.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο