‘Eνας “Νίντζα” παίζει για τις Ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα

Ολική αλλαγή σε πρόσωπα θα έχουμε και στις ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα που είναι γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια δούλεψαν σωστά και μεθοδικά αφήνοντας υγιείς βάσεις για τη νέα τάξη πραγμάτων.

‘Ολοι οι προπονητές έχουν παραιτηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και πλέον αναζητείται η διάδοχη κατάσταση προκειμένου να βρεθούν οι πλέον κατάλληλοι αντικαταστάτες που θα μπορέσουν να φέρουν σε πέρας αυτό το δύσκολο και σημαντικό έργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalascore ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και ακούγεται δυνατά τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Γιάννη Καλιτζάκη, με τον “Νίντζα” του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολούταν στην Αθήνα με τμήματα υποδομείς να θεωρείται ότι μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα οργανώσει σωστά την ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Καλιτζάκης μπορεί ακόμη να μην έχει έρθει σε συμφωνία , καθώς θα πρέπει πρώτα η νέα τάξη να πάρει οριστικά στα χέρια της τις τύχες του ΑΟ Τρίκαλα και του Ερασιτέχνη, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει στους κυανέρυθρους , με τους οποίους είχε μία άκρως επιτυχημένη παρουσία τη σεζόν 2015-16, όταν και υπό την καθοδήγησή του η Κ19 της ομάδας έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της SL2.

Nεότερα και εδώ θα έχουμε από βδομάδα…

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο