‘Ελαβε και 6ο Dan στο Shidokan Karate ο Τρικαλινός δάσκαλος Δημήτρης Λιούλιος

Ο Τρικαλινός δάσκαλος πολεμικών τεχνών Δημήτρης Λιούλιος, αποτελεί έναν άνθρωπο που εδώ και δεκαετίες δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να αναβαθμίζει τις γνώσεις του και να τις μεταλαμπαδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους αθλητές του.

Ο Δημήτρης Λιούλιος, πριν λίγες ημέρες σημείωσε μία ακόμη επιτυχία στη σταδιοδρομία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών, λαμβάνοντας και 6ο Dan στο Shidokan Karate. γεγονός που τον κάνει το δεύτερο πλέον δάσκαλο στην ιεραρχία, σε εθνικό επίπεδο.

Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής για το συγκεκριμένο γεγονός και η προσπάθεια συνεχίζεται καθώς έχει πολλά ακόμη να πετύχει και να δώσει στο χώρο.

Related posts

Τα επινίκια για Οικονόμου-Αλεξανδρίδη, μετά την ΠΑΟΚτσήδικη νίκη στο ντέρμπι

Το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τα επίσημα του δημοτικού σταδίου, στο περιθώριο του σημερινού ματς

Oριστική η επιστροφή Σαμαντά στον ΑΟΤ και παίζει στη Λαμία