Εκτός αποστολής με ‘Αρη λόγω τραυματισμού ο Φορτούνης

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη (8/5, 21:00, Novasports Prime). Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φορτούνης, Μπα, Σισέ, Μανωλάς και Ονιεκούρου, ενώ παίρνουν ανάσες οι Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Ροντρίγκες και Μασούρας.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα την περασμένη Τετάρτη με την επικράτησή του με 2-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και το γεγονός αυτό επιτρέπει στους ερυθρόλευκους όχι μόνο να μην έχουν άγχος και πίεση στο φινάλε των playoffs αλλά να τεστάρουν παίκτες στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ξεκαθάρισει πως τα ματς που έπονται είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για να δοκιμάσει παίκτες και να δει να αν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας αλλά και για να δώσει ανάσες σε άλλους που τράβηξαν μεγάλο κουπί από την αρχή της σεζόν.

Ο Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, αν και αρχικά υπολογιζόταν ακόμα και για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στο “Βικελίδης” για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten (8/5, 21:00, Novasports Prime και LIVE από SPORT24), ενώ τραυματίες είναι και οι Μπα, Σισέ, Μανωλάς και Ονιεκούρου.

ΠΗΓΗ: sport24

Related posts

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έτσι παίρνουν τον τίτλο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Από συμπαίκτες στην Δήμητρα Απόλλων , συμπαίκτες στον Αστέρα Τρίπολης Κακαδιάρης – Αγγελάκης !

Δήμητρα/Απόλλων:Δύο παιδιά μας στην τεράστια βραδιά του Ολυμπιακού!!