ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, με τους λοιμωξιολόγους έπειτα από τη σημερινή τους συνεδρίαση να αποφασίζουν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου να ανοίξουν και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, πέρα από τη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή 11/4 στη σέντρα θα βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έπειτα από 5 περίπου μήνες και τα τοπικά πρωταθλήματα όλων των Ενώσεων.

‘Οσον αφορά τώρα το μπάσκετ, αποφασίστηκε το επόμενο Σαββατοκύριακο επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων από τη Β’ Εθνική και κάτω που αφορά φυσικά και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Αν μη τι άλλο μία θετικότατη εξέλιξη για τους λάτρεις του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Related posts

Δ. Παπαστεργίου: «Στόχος δεν είναι να γράφουμε κλήσεις, αλλά να σώζουμε ζωές – θέλουμε ένα σύστημα που θα μειώνει τις παραβάσεις και θα προστατεύει τους πολίτες»

Θανάσης Λιούτας: Σημαντικές διευκολύνσεις και νέες προθεσμίες για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και του Νομού Τρικάλων

ΔΕΗ: Φως στο φόβο των γυναικών στις νυχτερινές μετακινήσεις