Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε πολύ όμορφο κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού σωματείου του Βράχου Καστρακίου στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Meteora.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής Λεωνίδας Σακελλαρίδης και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος της κοινότητας Καστρακίου, Λευτέρης Φλέτσιος , καθώς και σύμβολοι, ενώ η Αντιδήμαρχος αθλητισμού Καλαμπάκας Πηνελόπη Μαγκούρα που ήταν απούσα λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης έστειλε επιστολή, η οποία και αναγνώστηκε.
Την ΕΠΣ Τρικάλων εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Μάκης Παπαγεωργίου, το μέλος και υπεύθυνος των Μικτών Δημήτρης Κουτσώνας, το μέλος κ. Χαρίσης, αλλά και ο Αρχιδιαιτητής Χρήστος Κούγκουλος.
Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, κύριοι Γιάννης και Κώστας Παπαπούλιος, φρόντισαν ώστε οι φιλοξενούμενοι να έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν και μία στολή στην ομάδα του Βράχου Καστρακίου, που θα είναι έτοιμη σύντομα.
Σε ένα συγκινητικό λόγο ο Αντώνης Μπλούτσος, έκανε κατάθεση ψυχής, βουρκώνοντας όταν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε την προηγούμενη χρονιά και έφεραν την ομάδα στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, τονίζοντας ωστόσο, ότι αυτή θα επανέλθει εκεί όπου της αρμόζει τη νέα χρονιά, για να δεχτεί στη συνέχεια το ζεστό χειροκρότημα από το ακροατήριο.
Λόγο απηύθυνε και ο Μάκης Παπαγεωργίου που ευχήθηκε υγεία σε όλους, προσθέτοντας ότι η ΕΠΣΤ είναι εδώ και θα βοηθάει σε ότι μπορεί.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέλιος Τσιαντούλας που βρήκε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό, το οποίο έλαβε αμέσως.
Ο Βράχος Καστρακίου είναι μία οικογένεια και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με ‘Αθλο Καλαμπάκας και Βαλτινό, τα οποία και θα κρίνουν την άνοδο.
Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Βράχου Καστρακίου: