‘Εκανε το μεγάλο βήμα για την ΑΕΛ Κ15 ο Καλαμπακιώτης Γιώργος Βαβίτσας-Η ανάρτηση του Γιώργου Ράτζα

Το μεγάλο βήμα σε σύλλογο της Superleague και συγκεκριμένα την ΑΕΛ έκανε ο Καλαμπακιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Βαβίτσας, γιός του γνωστού επιχειρηματία και πρώην προέδρου του ΑΣ Μετέωρα, Κώστα.

Ο νεαρός Γιώργος μετακόμισε και επίσημα στη γειτονική Λάρισα, αποτελώντας κομμάτι της ομάδας Κ15 του σωματείου και αν μη τι άλλο έχει τις δυνατότητες να καθιερωθεί εκεί και να στοχεύσει ακόμη ψηλότερα μελλοντικά.

Με νόημα και η ανάρτηση του προέδρου του ΑΣ Μετέωρα Γιώργου Ράτζα, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: “ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΒΙΤΣΑΚΗ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”.

Related posts

Με Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα ο Θανάσης Αλέκος

ΑΣ Μετέωρα: Ευχαριστήριο σε Βάκη Παπαχρήστο για την προσφορά πλούσιου δείπνου στην ομάδα(PICS)

‘Ωρα να μιλήσει η δυναμική των Τρικαλινών φιλάθλων- 5 ευρώ γενική είσοδος στο ΑΟ Τρίκαλα-Αστέρας Σταυρού