Είδαν ότι ο Αιβάζογλου πληρώνει και συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος των παλιών προσφυγών

Στον Α.Ο Τρίκαλα σίγουρα δεν έπεσαν από τα σύννεφα μαθαίνοντας για τις προθέσεις τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών να κινηθούν νομικά κατά της σημερινής ΠΑΕ, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους προ 15ετίας.

Ο λόγος για τους Αούντου, Σπυρόπουλο, Θεοφάνους και Κάντα, οι οποίοι ήταν μεταξύ των 11 ποδοσφαιριστών , για τους οποίους η διοίκηση γνώριζε ότι πιθανώς θα υπήρχε θέμα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αιβάζογλου, αφού τακτοποίησε όλες τις προηγούμενες παλιές προσφυγές είχε πάρει την απόφαση να μην πληρώσει άλλους, καθώς τα ποσά τα οποία διεκδικούν είναι πολύ μικρά και οι ίδιοι οι πρώην παίκτες θα το σκεφτούν αν αξίζει να το τραβήξουν, καθώς μόνο και μόνο τα λεφτά που θα δώσουν στους δικηγόρους είναι ενδεχομένως περισσότερα από εκείνα που θα λάβουν.

Η είδηση είναι ότι πέρα από τους 4 παραπάνω παίκτες, υπήρξε χθες και άλλος Τρικαλινής καταγωγής, ο οποίος επικοινώνησε με το Νίκο Σαμολαδά και του ζήτησε να βρεθεί μία χρυσή τομή και όσον αφορά τις οφειλές που υπάρχουν προς τον ίδιο από την αμαρτωλή εποχή, όπου ο συγκεκριμένος παράγοντας φόρτωνε με φέσια τον Α.Ο Τρίκαλα.

Το πιθανότερο είναι ο Ηλίας Αιβάζογλου και σε αυτές τις περιπτώσεις να βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς μιλάμε για ποσά διαχειρίσιμα, αλλά όπως και να έχει βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε ένα φαύλο κύκλο, όπου η διοίκηση πληρώνει και συνεχώς εμφανίζονται και άλλοι που ζητούν χρήματα.

Από την άλλη, το ΑΦΜ της ομάδας πρέπει να μείνει καθαρό, για παν ενδεχόμενο.

Related posts

VIDEO με την παρακάμερα του Trikalascore απ’τον τελικό ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Πύργου

A.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ TRIKALASCORE

To φωτογραφικό λεύκωμα του Trikalascore απ’τον τελικό ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Πύργου