Ευχαριστήρια Επιστολή του Πορταϊκού, προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιπεριφερειάρχη Χρύσα Ντιντή

Εκ μέρους του Αθλητικού Ομίλου Πύλης Πορταϊκός, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον προγραμματισμό της ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Πύλης.
Η ανακαίνιση αυτή αποτελεί σημαντική ενίσχυση τόσο για την ομάδα μας όσο και για την πόλη μας συνολικά, καθώς θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην κα. Χρύσα Ντιντή, για την κατανόηση και την ευαισθησία που έδειξε απέναντι στα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μας.
Με εκτίμηση,
Αθλητικός Όμιλος Πύλης Πορταϊκός
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Related posts

Α’ ΕΠΣΤ: Δίχως ντέρμπι η 4η στροφή

AutoDeal Τρίκαλα: Βρείτε το επόμενο αυτοκίνητό σας με πολλές επιλογές και ευελιξία στην αγορά!(PICS)

ΑΟ Γοργογυρίου: Διπλή ενίσχυση με Μ. Αγγελόπουλο και Καρδούλα