‘Eδειξε κάποια καλά στοιχεία κόντρα στον αξιόμαχο Ηρακλή Λάρισας, θέλει πολλή δουλειά και ενίσχυση(PICS)

Ένα φιλικό με ωραία θέαμα   διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ στη Λάρισα.

Ο Ηρακλής Λάρισας που θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ DE TOX, έχοντας στόχο την άνοδο, αντιμετώπισε τον ΑΟ Τρίκαλα, ομάδα Γ’ Εθνικής (2-2).

Για τον ΑΟ Τρίκαλα αυτό ήταν και το πρώτο φετινό προετοιμασία, μετρώντας μόλις τέσσερις προπονήσεις πριν αυτό.

Οι κυανέρυθροι , παρά το ότι είναι αρκετά νωρίς έδειξαν κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, αλλά και ορισμένες αδυναμίες που θα πρέπει να δει ο κόουτς Σνούι.

‘Οπως τόνισε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα και έχει απόλυτο δίκιο η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά και είναι δεδομένο ότι κάθε μέρα που περνάει θα δένει ολοένα και περισσότερο.

Τα Τρίκαλα αντιμετώπισαν μία ομάδα που μπορεί φέτος να αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω, αλλά η αλήθεια είναι ότι τους κοίταξε στα μάτια και με το παραπάνω, βάζοντας δύσκολα για τους κυανέρυθρους.

Ο Ηρακλής στοχεύει στην άμεση επάνοδό τους στη Γ’ Εθνική και με την εικόνα που παρουσίασε σήμερα μπορεί κάλλιστα να πετύχει το στόχο του.

‘Οπως προαναφέραμε ο ΑΟΤ θέλει πολλή δουλειά και σίγουρα χρειάζεται και ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις , προκειμένου να γίνει η ομάδα που θα μπορέσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να διεκδικήσει υψηλούς στόχους.

Να σημειωθεί ότι ο Σνούι κατά τα 8/11 χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που ξεκινούσαν και πέρυσι ως βασικοί και οι μοναδικοί νέοι στην αρχική εντεκάδα ήταν ο πορτιέρο Γκέκας, οι Μυστρίδης και Ισσακίδης.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο Νεάπολης, σχεδόν γεμίζοντας το γήπεδο , ενώ το παρόν έδωσαν και περίπου 20 Τρικαλινοί.

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 7’ με τον Ισαακίδη και με σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η «απάντηση» του Ηρακλή ήταν άμεση. Στο 15’ ο Ιγγλέζος έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά (πέρασε και τον τερματοφύλακα) μετά από σέντρα του Μπάμη για το 1-1.

Τα Τρίκαλα είχαν στη συνέχεια δοκάρι με το Θέμη Αλεξίου.

 

Ενώ στο 20’ ο Ζτούπης αφού πέρασε τρεις παίκτες των Τρικάλων με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-1 (ένα εκπληκτικό γκολ από έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη).

Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με κεφαλιά του Χάρη Σαμαντά μετά από σέντρα του Κωστόπουλου στο 58’ για το τελικό 2-2.

Μεγάλη ευκαιρία είχε στο 85’ ο Καμέας με ατομική ενέργεια για το 3-2.

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Φλέτσερ, Δραγατσίκης, Δοδοντσάκης, Ιγγλέζος, Ζέρβας, Παρασκευούδης, Ζτούπης, Ζαχαρούλης, Μπάμης.

Έπαιξαν και οι: Ντάτσι, Καμέας, Αναγνώστου, Γκαλαφάγκας, Φούσα, Φουρίκης, Παπαγεωργίου, Αλιού,  Πατσιαντζής, Παπαδήμας, Σταθάκος.

ΑΟ Τρίκαλα (Μάικ Σνούι): Γκέκας, Σκούπρας, Ισαακίδης, Λουκάς, Μυστρίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Σαμαντάς, Κωστόπουλος, Πατρώνης, Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου.

Έπαιξαν και οι: Λαζαρίνας, Μπέκας, Μπραντίτσας, Μάγγος, Στεφάνου, Μπάγιας, Νταβώνης, Σολομωνίδης.

*Για τον ΑΟ Τρίκαλα δοκιμάστηκε  και ποδοσφαιριστής, ο οποίος ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με την ομάδα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η κ. Δεληγιάννη με βοηθούς τους κ.κ. Νάκα, Στεργιακούδη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Athleticlarissa από την αναμέτρηση:

 

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα