‘Εχασε την ευκαιρία, όχι και τις ελπίδες για άνοδο

Η εντός έδρα ήττα του Διγενή από το Μακεδονικό Φούφα ήταν ένα απρόσμενο για πολλούς αποτέλεσμα, καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι μετά τη σπουδαία ισοπαλία κόντρα στο Δωτιέα, η ομάδα του Νεοχωρίου θα μπορούσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στους πρωταθλητές της ΕΠΣ Κοζάνης.

Με την ήττα αυτή οι Ερυθρόλευκοι έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν από νωρίς προβάδισμα ανόδου, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον αδύναμο Πυρσό Γρεβενών, το οποίο και θα κερδηθεί εύκολα ή δύσκολα, αν τελικά διεξαχθεί.

Πλέον το Νεοχώρι έχει μείνει τρεις βαθμούς πίσω από την τρίτη προνομιούχο θέση και πέντε πίσω από τον πρωτοπορο Μακεδονικό Φούφα.

Μπορεί να χάθηκε λοιπόν η ευκαιρία, δε χάθηκαν όμως και οι ελπίδες ανόδου για το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου.

Υπάρχουν ακόμη παιχνίδια, ωστόσο ο Διγενής καλείται πλέον να συλλέξει βαθμούς εντός και εκτός έδρας για να μπει και πάλι στο κόλπο.

Βλέποντας κανεις το πρόγραμμα της ομάδας του Νεοχωρίου, διαπιστώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν αρκετοί βαθμοί.

Με το τρίποντο κόντρα στον Πυρσό να θεωρείται λίγο πολύ δεδομένο και δύο εντός έδρας στις τελευταίες αγωνιστικές με Αστέρα Καρδίτσας και Στυλίδα, ομάδες με όχι και τόσο υψηλή δυναμικότητα, που πιθανώς μέχρι τότε θα έχουν μείνει και εκτός στόχου.

‘Ισως όμως ακόμη και με 3/3 σε αυτά τα παιχνίδια και συγκομιδή 10 βαθμών να μην είναι αρκετοί για να του δώσουν την άνοδο. Δεδομένου ότι ο τρίτος ήδη έχει 4 πόντους στο ενεργητικό του.

‘Αρα ενδεχομένως και να χρειαστεί και μία μεγάλη υπέρβαση στη Νέα Αγχίαλο και στο ματς με τον Πύρασο, όπως έγινε και στο παιχνίδι με το Δωτιέα.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι θεωρητικά. Στο Νεοχώρι θα βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που προέχει είναι να κερδίσουν την Κυριακή στα Γρεβενά τον Πυρσό.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αντίπαλος δεν κατέβει να αγωνιστεί, ο Διγενής υποχρεούται να βρεθεί στο γήπεδο Γρεβενών, κάτι που συνεπάγεται με τα έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Related posts

Φαβορί για τον πάγκο του Πιερικού ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;