‘Ε”Χ”ασε μεγάλη ευκαιρία ο ΑΣ Μετέωρα, “λευκή ισοπαλία με Αστέρα Σταυρού(PICS)

 

O AΣ Μετέωρα σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Αστέρα Σταυρού στο Βασίλης Καρακίτσιος.

Οι Καλαμπακιώτες αδίκησαν εαυτούς, καθώς ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, σπαταλώντας τέσσερις ανεπανάληπτες ευκαιρίες, καθώς βρήκαν απέναντί τους έναν απίστευτο πορτιέρο τον Τσιάμη, που κατέβασε ρολά πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις.

Τα Μετέωρα ειδικά στην επανάληψη έπαιξαν ψυχωμένα και αποφασισμένα να κερδίσουν το παιχνίδι, αλλά η αστοχία των παικτών τους κόστισε, με αποτέλεσμα να απολέσουν την ευκαιρία να αρχίσουν στα μπαράζ με ένα πολύτιμο τρίποντο.

‘Εστω και έτσι όμως υπάρχουν ακόμη άλλες πέντε παιχνίδια (το ματς κόντρα στα Γρεβενά θα το πάρουν άνευ αγώνος) προκειμένου να καταφέρουν να συλλέξουν τους βαθμους που θα χρειαστουν προκειμένου τελικά να πάρουν ένα εκ των τριών εισιτηρίων για την άνοδο.

Αξίζει δε να σημειωθεί η συγκλονιστική παρουσία κόσμου στο Βασίλης Καρακίτσιος με 500 και πλέον θεατές να δίνουν το παρόν, μεταξύ των οποίων και αρκετοί εκδρομείς από τη Φθιώτιδα.

Επόμενο παιχνίδι για τα Μετέωρα την ερχόμενη Τετάρτη 17/5 , εκτός έδρας με το Κιλελέρ, πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας.

Το φιλμ του αγώνα

13′ Φάουλ του Νικολόπουλου, κεφαλιά του Αυγουστάτου, πέρασε μόλις άουτ.
23′ Κόρνερ του Κοτσιλιάνου, γύρισμα του Ασημάκη, δυνατό σουτ του Φορτούνη, απόκρουσε εκπληκτικά στο δεξί του γάμα ο Τσιάμης.
54′ Από πάσα του Παπαδόπουλου, ο Κοτσιλιάνος έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά ο Τσιάμης απόκρουσε.
65′ Από λάθος του Μόσχου, ο Θ. Γερεντές βρέθηκε σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Τσιάμη, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα κατάφερε κι απόκρουσε με τα πόδια.
66′ Ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, μπήκε μέσα βρέθηκε απέναντι στον Τσιάμη ο οποίος και πάλι έσωσε την εστία του.
87′ Ο Νικολόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση, πήγε να κάνει ένα εντυπωσιακό τεχνικό πλασέ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
94′ Ο Ασημάκης πέρασε για τον Μόκα ο οποίος σε ένα ακόμη ανεπανάληπτο τετ-α-τετ από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιάμη ο οποίος και πάλι έσωσε την εστία του.
Μετέωρα (Ν. Αγγελάκης): Γκουλιώνης, Ασημάκης, Νταλούκας, Φορτούνης, Γ. Γερεντές, Καραμούζης, Κοτσιλιάνος (80′ Μόκας), Κιτσόπουλος (75′ Τσιαμάντας), Θ. Γερεντές, Παπαδόπουλος, Ψαθογιαννάκης.
Αστέρας Σταυρού (Π. Καραΐσκος): Τσιάμης, Λάππας, Στυλιανός, Μόσχος, Ακασύ, Λυτάκης, Παρλάντζας, Αυγουστάτος (57′ Ευαγγελόπουλος), Κακαβάς (89′ Κουδούνας), Νικολόπουλος, Λάζος (74′ Χατζής).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Καρδίτσας-Εορδαϊκός 0-2
Μετέωρα-Αστέρας Σταυρού 0-0
ΕΠΣ Γρεβενών-Μαγνησιακός 0-3 α.α.
Ρεπό Κιλελέρ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2-0 3
2 ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-0 3
3 ΜΕΤΕΩΡΑ 0-0 1
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-0 1
5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-2 0
6 ΚΙΛΕΛΕΡ 0-0 0
7 ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – –
-Ανεβαίνουν 3 ομάδες
-Η ΕΠΣ Γρεβενών δεν έχει εκπρόσωπο
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 17 Μαίου)
Αστέρας Σταυρού-Αστέρας Καρδίτσας
Κιλελέρ-Μετέωρα
Εορδαϊκός-ΕΠΣ Γρεβενών 3-0 α.α.
Ρεπό Μαγνησιακός

 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τη σημερινή αναμέτρηση:

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου