Δυνατή ομάδα και πολλά Τρικαλινά παιδιά θέλει ο κόσμος για να στηρίξει

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικος σχεδιασμός στον ΑΟ Τρίκαλα και αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βολιδοσκοπούνται από διοίκηση και Τάκη Ρούσσα.

‘Οπως γράψαμε εδώ στο Trikalascore  έχει γίνει προσέγγιση σε αρκετούς Τρικαλινούς παίκτες που αγωνίζονται σε Φήκη, Νεοχώρι, αλλά και σε κάποιους άλλους που παίζουν εκτός των τειχών τα τελευταία χρόνια.

‘Οπως ο Περικλής Μηνάς, αλλά και ο νεαρός Τσιαντούλας που αγωνίστηκε στο Διαγόρα Ρόδου και τον οποίο πήρε εκεί ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Εξ’ αρχής ζητήθηκε από τον κόσμο και την πόλη γενικώς να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Είναι δεδομένο ότι αυτό θα συμβεί σε μεγάλο βαθμό, εάν οι φίλαθλοι διαπιστώσουν κατ’ αρχήν ότι η ομάδα που χτίζεται θα είναι δυνατή και ανταγωνιστική.

Αλλά κυρίως θα υπάρξει μαζική στήριξη όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από επιχειρήσεις εάν ο ΑΟ Τρίκαλα στηριχτεί ως επί το πλείστον ή και εξ’ ολοκλήρου αν γίνεται σε Τρικαλινά παιδιά.

Γιατί αν και φέτος στη Γ’ Εθνική δε συμβεί αυτό, πότε θα γίνει;

Τόσα χρόνια μιλάμε για την ανάγκη ο ΑΟΤ να έχει ρόστερ με πολλούς γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Φέτος είναι η ευκαιρία. Σε μία κατηγορία όπου μπορούν να αγωνιστούν δεκάδες Τρικαλινοί ας δοθεί γήπεδο σε παιδιά από το νομό μας.

Είναι δεδομένο ότι με αυτές τις προυποθέσεις φίλαθλοι από όλο το νομό θα αγκαλιάσουν την ομάδα, ακόμη και αν αυτή θα παίζει σε μία κατηγορία που δεν είναι εμπορική.

Και δε βλέπω νόημα στο να έρθουν 10-15 παίκτες από Λάρισα, Καρδίτσα και δεν ξέρω και εγώ που αλλού ή να έχουμε την εμπλοκή μανατζαραίων σε αυτό το επίπεδο.

Αμφιβάλλει κανείς ότι ο ΑΟΤ μπορεί να ανέβει κατηγορία (εάν τεθεί αυτός ο στόχος από τους διοικούντες) στηριζόμενος ακόμη και εξ’ ολοκλήρου σε Τρικαλινούς;

Related posts

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή