Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Ντόντας έκανε φέτος μία πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα της ΑΕΤ και δεν πέρασε απαρατήρητος από ανθρώπους που αναζητούν ταλέντα ανά τη χώρα.

‘Ετσι πρόσφατα ο Ντόντας βρέθηκε στο Αγρίνιο και δοκιμάστηκε από τον Παναιτωλικό, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και αποκομίζοντας παραστάσεις από τη λειτουργία μίας ομάδας Σούπερλιγκ.

Είναι πολύ πιθανό ο τερματοφύλακας της ΑΕΤ άμεσα να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αρκετά υψηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρηματίας από τη Γερμανία, προσφέρθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια που θα γίνει στην ΑΕΤ τη νέα αγωνιστική σεζόν, λέγοντας στους ιθύνοντες του σωματείου ότι προτίθεται ο ίδιος να πληρώσει δύο ποιοτικές μεταγραφές από το πάνω ράφι.

Related posts

Σε γιορτινό κλίμα η τελετή λήξης της Ακαδημίας ΑΟ Βαλτινού GeoGreen(PICS)

ΑΠΣ Τρίκαλα: ΤΡΙΑΚΤΗΡ- ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ με επιτυχία στο Μύλο Ματσόπουλου(PICS)

Μαζί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Άγιος Όρος ο Κώστας Σκρέκας