Δοκιμάστηκε από μεγάλη ομάδα ο νεαρός Θωμάς Γερεντές

Ο 15χρονος Θωμάς Γερεντές ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν στη φετινή παρουσία του Α.Σ Μετέωρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σκάουτερ και έτσι ο μικρός εξαργύρωσε τις θετικές εμφανίσεις του, με κλήση από μεγάλη ομάδα της χώρας , προκειμένου να δοκιμαστεί, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Παράλληλα, ο Γερεντές φαίνεται ότι έχει ήδη στα χέρια του και δελεαστική πρόταση από ομάδα Γ’ Εθνικής, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν, γεγονός που καταδεικνύει ότι αρκετοί σύλλογοι τον έχουν στα “ραντάρ” του, θεωρώντας και δικαίως ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο ταλέντο.

Related posts

Την ερχόμενη Δευτέρα στο “Μπάμπης Παπαχατζής” το 3ο σπουδαίο φιλικό Παλαιμάχων Διγενής Νεοχωρίου-ΠΑΟΚ

Eπίσημη η επιστροφή Σαμαντά στον ΑΟ Τρίκαλα

ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!