Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” με φόντο το μέλλον η ΑΕΦΑ

Με δυο μεταγραφές που έχουν… φόντο το μέλλον….συνεχίζει το “χτίσιμο” του ρόστερ της η ομάδα από της ΑΕΦΑ στο πρωτάθλημα Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Το ΔΣ της ΑΕΦΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:
●Βαγγέλης Σακελάριου κεντρικός μέσος,με την μπάλα στα πόδια είναι πολύ ποιοτικός,κερδίζει μονομαχίες βλέπει γήπεδο και κρατάει με ευκολία την μπάλα στην πίεση παίκτης που θα βοηθήσει την κυκλοφορία της ομάδας μας!
●Κωνσταντίνος Τσιαντουλας κεντρικός μέσος,πάρα πολύ καλή τεχνική με ήρεμη ποδοσφαιρική φιλοσοφία “μάστερ” στης μακρινές μεταβίβασης,επιστρέφει μετά από τραυματισμό και έχει όρεξη να παίξει ξανά ποδόσφαιρο!
●Φιλοσοφία ομάδας οι προσθήκες που γίνονται αεφα είναι να είναι καλοί χαρακτήρες κάτι που έχουν τα δυο παραπάνω παιδιά, καλώς ήρθατε στην οικογένεια της ⚽️αεφα⚽️

Related posts

Πρόγραμμα και διαιτησίες των αυριανών αγώνων στο ερασιτεχνικό

‘Εκανε την προσπάθειά της, έφτασε εκεί που μπορούσε

Σε τρεις διοργανώσεις τη νέα σεζόν ο ΑΟ Τρίκαλα!