Διοικούσα επιτροπή στο Βράχο Καστρακίου και συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Σακελλαρίδης

Κατόπιν της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης του Εθνικού Βράχου Καστρακίου που έλαβε χώρα σήμερα 08 Αυγούστου 2024 αποφασίστηκαν τα εξής:
Λόγω μη ενδιαφέροντος από τρίτους να αναλάβουν ( παρά τις φημολογίες…) να τρέξουν τις διαδικασίες για τα νόμιμα ,να μην βρεθεί η ομάδα και οι κόποι ετών στο κενό αλλά και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν, ενεργοποιείται το άρθρο του καταστατικού και συγκροτείται Διοικούσα Επιτροπή ειδικού σκοπού με τις εξής αρμοδιότητες:
Υπεύθυνος Επιτροπής : Φλέτσιος Ελευθέριος
Υπεύθυνοι αγωνιστικού τμήματος: Μπλούτσος Αντώνιος, Πλακιάς Δημήτριος, Παπακώστας Ιωάννης, & Μπαούτης Ελευθέριος.
Εκπρόσωπος Τύπου: Γκόγκος Γεώργιος
Η διάρκεια της επιτροπής θα ολοκληρωθεί μόλις λάβει η ομάδα όλα τα νόμιμα έγγραφα και θα ορίσει τις απαιτούμενες αρχαιρεσίες όπως ορίζεται από το Καταστατικό αυτής.
Να σημειωθεί ότι όποιος επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά τόσο στην επιτροπή όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ευπρόσδεκτος.

Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Βράχου Καστρακίου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ανακοινώνει την συνεργασία με τον πολύπειρο προπονητή Κο Σακελλαρίδη Λεωνίδα.

Ο προπονητής αποτελείται το σημαντικότερο γρανάζι της μηχανής για αυτό και εμείς εμπιστευόμαστε τον Κο Σακελλαρίδη γιατί έχει αποδείξει την εργατικότητα , την ειλικρίνεια αλλά απολαμβάνει και την αποδοχή των αποδυτηρίων.

Καλή συνεργασία να έχουμε και καλή αγωνιστική σεζόν.

Sportskalampaka.gr

Related posts

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!