Δημήτρης Παπαστεργίου: «Τα Τρίκαλα θα έχουν ένα νέο Αστυνομικό Μέγαρο σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών, για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι»

Όταν αναλαμβάνουμε μια δουλειά, πρέπει να την τελειώνουμε!

Ξεκινήσαμε, την περίοδο που ήμουν Δήμαρχος Τρικκαίων, παραχωρώντας τον χώρο για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου και το ολοκληρώνουμε με την εξεύρεση της χρηματοδότησης για την ανέγερση του.

Η συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήταν άμεση και αποτελεσματική. Μέσα σε ελάχιστες μέρες αφού συνεργαστήκαμε με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, βρέθηκε χρηματοδοτικό σχήμα για το έργο. Μεθοδικά μπαίνουν περαιτέρω βάσεις για έναν πιο ασφαλή νομό.

Τα Τρίκαλα αποκτούν ένα νέο Αστυνομικό Μέγαρο σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών, για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. Καλή και ασφαλή χρονιά!

Related posts

Δ. Παπαστεργίου: Το EUDI Wallet φέρνει την Ευρώπη πιο κοντά σε μια ενιαία, ασφαλή και αξιόπιστη ψηφιακή πραγματικότητα

Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – Παρουσιάστηκε μελέτη χωροθέτησης των Data Centers

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: TO KΡΙΣΙΜΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE