Δήμητρα/Απόλλων:Παγκόσμιο τουρνουά και πρωτιά για κλείσιμο για την ακαδημία μας!

Στο International Football tournament της Θεσσαλονίκης έλαβε μέρος η ακαδημία μας από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα. Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες απ’ όλο τον κόσμο (Ελλάδα , Αγγλία , Αλβανία , Κόσσοβο , Ρουμανία , Ισραήλ , Αίγυπτο κ.α.) κάτι το οποίο πρόσφερε στα παιδιά μια πολυδιάστατη εμπειρία καθώς πέρα από τις υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικές παραστάσεις που πήραν , ήρθαν σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες αναπτύσσοντας τα έτσι σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ακαδημία μας είχε για άλλη μια φορά εξαιρετική παρουσία καθώς η Κ12 βγήκε πρώτη στον όμιλό της και έχασε την συμμετοχή στον τελικό στα ημιτελικά , η Κ14 έχασε την συμμετοχή στον τελικό για ένα λεπτό γραφειοκρατικό ζήτημα , ενώ η Κ16 τα σάρωσε όλα φέτος και κράτησε για κερασάκι στην τούρτα την πρωτιά σε παγκόσμιο τουρνουά!
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά μας έδειξαν για ακόμη μία φορά εξαιρετικό επίπεδο συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου , δεθήκαμε κι άλλο μεταξύ μας και στον ελεύθερο χρόνο μας περάσαμε ποιοτικό χρόνο διασκεδάζοντας σε θάλασσες και πισίνες. Το τουρνουά αυτό αποτέλεσε την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα μιας πάρα πάρα πολύ επιτυχημένης χρονιάς όπου μέσα από πολύ κόπο και δουλειά μαζί με τα παιδιά μας και την διακριτική υποστήριξη των γονιών πετύχαμε σπουδαία πράγματα.

Related posts

Πάει για ρεκόρ προσέλευσης ο φετινός χορός του Απόλλωνα Λυγαριάς

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον ‘Αγιο Οικουμένιο

Δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα και το κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Τρικάλων