Δήμητρα/Απόλλων: Σαββατοκύριακο με πολύ πολύ ποδόσφαιρο για όλους !

Το πρωί του Σαββάτου τα μικρά τμήματα (Κ10 – Κ11 – Κ12) έπαιξαν ένα όμορφο οικογενειακό τουρνουά όπου οι μικροί έμαθαν απ’ τους μεγάλους , γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και φυσικά χάρηκαν με την ψυχή τους το ηλιόλουστο πρωινό παίζοντας ποδόσφαιρο. Το μεσημέρι για την Α’ Ερασιτεχνική η ανδρική ομάδα προηγούταν του Πύργου με 0-1 μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα όπου δεχτήκαμε ένα οδυνηρό γκολ για το τελικό 1-1 σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Ο αγώνας της Κ16 με αντίπαλο τα Τρίκαλα δυστυχώς δεν διεξήχθη για διάφορους λόγους. Πάλι καλά πάντως που δεν συμμετέχουν οι Β ομάδες και διασφαλίστηκε η ποιότητα του πρωταθλήματος.
Την Κυριακή η Κ14 αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Πύργου. Η ομάδα μας έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα αλλά ο Πύργος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και κέρδισε με 0-1 αναγκάζοντας την ομάδα μας στην πρώτη της ήττα , παρόλα αυτά παραμένουμε πρώτοι και συνεχίζουμε απτόητοι . Επίσης την ίδια ώρα φιλοξενήσαμε την ακαδημία του Άθλου στην ακαδημία μας για αγώνες για τα τμήματα Κ14-12-11-10 και 08 . Τα γήπεδα γέμισαν παιδιά , ποδοσφαιρικές μπάλες και τα γκολ έμπαιναν βροχή σε ένα κατά τα άλλα ανοιξιάτικο πρωινό . Όλα τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους , πήραν καινούριες εμπειρίες και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ευχαριστούμε την ακαδημία του Άθλου που μας επισκέφθηκαν και για την εξαιρετική τους συμπεριφορά.
Συνεχίζουμε δυναμικά καθώς η αγωνιστική δράση και η εκπαιδευτική διαδικασία δεν σταματάει ποτέ στην Ακαδημία μας , καλή εβδομάδα σε όλους!

Related posts

Λαμπρό Reunion για τους αποφοίτους 2003 του 3ου Λυκείου Τρικάλων στο Diverso(PICS)

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Trikala Basket και ΑΣ Καρδίτσας για το θάνατο του Τάκη Παπαγεωργίου

Θλίψη στα Τρίκαλα για το θάνατο του μπασκετανθρώπου Τάκη Παπαγεωργίου