Δήμητρα/Απόλλων: Ποίοι είμαστε

Η ακαδημία μας δημιουργήθηκε το 2005 με όραμα να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές μας για ασφαλή και ποιοτικό αθλητισμό. 19 χρόνια μετά είμαστε στην ευχάριστη θέση να λέμε ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί στο απόλυτο καθώς παρέχουμε εμπιστοσύνη και σταθερότητα αλλά και ένα ασφαλές περιβάλλον για την εκπαίδευση των μικρών μας αθλητών. Οι προπονητές μας είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση παιδιών ενώ γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
👨‍🎓Τι κάνουμε
Η ακαδημία μας αποτελεί μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα στην ανάπτυξη ταλέντων στο ποδόσφαιρο καθώς έχουμε παράξει μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών , ενώ δεκάδες αθλητές μας έχουν κάνει το επόμενο βήμα σε ακαδημίες της Super League οι οποίες ξέρουν ότι δημιουργούμε πρώτης τάξεως ποδοσφαιριστές-ανθρώπους. Μεθοδικά και με στοχευμένες προπονητικές μονάδες παίρνουμε το βέλτιστο απ’ τους αθλητές μας , δίνοντάς τους τα εφόδια να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες.
📍Που θα μας βρείτε
Η ακαδημία μας διαθέτει εξαιρετικές υποδομές , καθώς ο χώρος μας αποτελείται από 3 γήπεδα φυσικό χόρτο 11×11 , ώστε οι αθλητές μας να έχουν τον απαραίτητο χώρο να αναπτυχθούν χωρίς συνωστισμό , πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για την ενδυνάμωσή τους , αποδυτήρια καθώς και αναψυκτήριο για να μπορούν οι γονείς να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης όσο οι μικροί ποδοσφαιριστές κάνουν την προπόνησή τους. Θα μας βρείτε στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας και στα τηλέφωνα 6932910885 (Γιαγιάκος Νίκος) και 6983644095 (Γκαραγκάνης Γιώργος).
📌Οι εγγραφές στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης ξεκίνησαν , κλείστε την θέση σας καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας αλλά και στα τηλέφωνα των υπεύθυνών μας , σας περιμένουμε!

Related posts

Το Τρικαλινό μπάσκετ επιστρέφει στις μεγάλες κατηγορίες μετά την τελευταία “τραυματική” εμπειρία

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα