Δήμητρα/Απόλλων: Εντυπωσιακή παρά τις απουσίες και την ισοπαλία η Κ16 , επέστρεψε στις νίκες η Κ15

Με πολλές απουσίες (που έγιναν ακόμα περισσότερες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού) παρατάχτηκε η Κ16 της Ακαδημίας μας για το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ Σαραγιων . Παρόλα αυτά τα παιδιά μας έπαιξαν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακό ποδόσφαιρο , ανάπτυξη από πίσω , συνδυαστικό παιχνίδι στους κεντρικούς διαδρόμους και χωρική υπεροχή μερικά απ τα στοιχεία που διέκριναν ακόμη ένα παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά δυο ατομικά λάθη μας κόστισαν και παρά τις προσπαθείς να διασπάσουμε το αντίπαλο χαμηλό μπλοκ μέχρι τα τελευταία λεπτά , το γκολ δεν ήρθε και το παιχνίδι έμεινε στο 2-2.
Η Κ15 επέστρεψε στις νίκες , τα παιδιά μας μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο , ανέβασαν ρυθμό και πήραν μια άνετη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Σαραγιων Β.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των 4 ομάδων .
Περαστικά σε έναν ακόμα αθλητή μας που έφυγε για το νοσοκομείο , τον Γιώργο Καραπουλιο , Γιωργη σε περιμένουμε πιο δυνατο.

Related posts

AEΦ 2025: Ευχαριστήριο σε Αγναντή, Καραμάνο(PICS)

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΤ και το “κερασάκι στην τούρτα” που έρχεται από βδομάδα

Το 8th   Model Wrestling Tournament- Meteora Wrestling Academy – διεθνές τουρνουά πάλης και φέτος στα φιλόξενα Τρίκαλα