Εντυπωσιακά ξεκίνησαν τα δύο τμήματα που συμμετέχουν στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Κ16 της ΕΠΣ Τρικάλων για την αγωνιστική χρονιά 2026-27. Οι μεγάλοι έπαιξαν με αντίπαλο τον ΑΟΤ και έδειξαν ότι θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στο φετινό πρωτάθλημα αποτελώντας ένα πολύ δυνατο σύνολο.
Η Κ15 αντιμετώπισε την ομάδα του Πρωταθλητή Μπάρας , παρόλο που είναι η μικρή ηλικία του πρωταθλήματος δεν άφησαν στιγμή να φανεί αυτό παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κάνοντας το 2/2 για τις δυο ομάδες μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες του νομού μας με υγεία σε όλα τα παιδιά
Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης η Κ14 της Ακαδημίας απέναντι στον ΑΟΤ , ένα γρήγορο γκολ αιφνιδίασε τα παιδιά μας που είχαν ένα καλό διάστημα και έψαξαν την ισοφάριση η οποία δεν ήρθε και έτσι ξεκινήσαμε με ήττα το πρωτάθλημα. Η χρονιά είναι μεγάλη όμως παιδιά και προπονητής είναι διψασμένοι για βελτίωση η οποία θα έρθει σίγουρα σε ένα σύνολο που μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά πράγματα.
Η Κ13 της ομάδας μας , αν και μικρότεροι , παρουσίασαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στον Πρωταθλητή Μπάρας και πήραν την νίκη στην πρεμιερα του πρωταθλήματος , μικρή σημασία βέβαια έχει το αποτέλεσμα καθώς φέτος πάνω απ όλα σημασία έχει να εγκλιματιστούν στο 11*11 και να ωριμάσουν μέσα από τις δυσκολίες που θα προκύψουν από το νεαρό της ηλικίας.
Καλή χρονιά και καλή αρχή σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.