Δήμητρα/Απόλλων: Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Βασίλη Πρεκατέ!

Ο Βασίλης είναι γεννημένος το 2005 και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια . Aπό την πολλή νεαρή ηλικία των 6 ετών , εντάχθηκε στην ακαδημία μας και έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ να λαχταρά να πατά στο χορτάρι του γηπέδου. Έδειξε δείγματα ταλέντου από τότε, αφού ήταν από τα παιδιά που αφομοίωνε γρήγορα τις νέες δεξιότητες και αποτελούσε σημείο αναφοράς σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ που αγωνίστηκε.
Οι πρώτες θέσεις που αγωνίστηκε ήταν στον νευραλγικό χώρο του κέντρου ,κάτι που ακόμα τον βοηθά να δρα άμεσα και με ακρίβεια σε δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν παρότι οπισθοχώρησε στο κέντρο της άμυνας. Πολύ τρέξιμο στο γήπεδο , εξαιρετικές τοποθετήσεις , άνεση με την μπάλα και δυναμισμός στις προσωπικές μονομαχίες είναι επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Στην ηλικία των 16 ετών έγινε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού , δεν σταμάτησε να δουλεύει και έπεισε τους προπονητές του να τον εμπιστευτούν από την πρώτη στιγμή , αφού αποτελεί βασικό μέλος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκε για να φτάσουμε στο 2024 που , μαζί με ένα γκρουπ από χαρισματικά παιδιά και τον προπονητή τους , έμελλε να γράψουν ιστορία , κατακτώντας τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε επίπεδο συλλόγων για την χώρα μας.
Μένει να δούμε , λοιπόν, πως θα αξιοποιηθούν αυτά τα παιδιά από τον Ολυμπιακό -αλλά και από την χώρα μας γενικότερα- καθώς φαίνεται να έχουν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να διαπρέψουν στον χώρο του ποδοσφαίρου.Ελπίζουμε το μέλλον να είναι αντίστοιχα , ή και περισσότερο , λαμπρό με την τεράστια επιτυχία αυτών των παιδιών τον Απρίλιο του 2024.

Related posts

O Hornbuckle στον ΑΟ Τρίκαλα Basket Advent

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ

Φτιάχνει Dream team για τη Β’ ΕΠΣΤ ο AO Βαλτινού, με δύο ακόμη ηχηρές μεταγραφές